Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: Reports of Phishing on VehiCROSS.info Web site error

  1. #16
    Member Since
    Feb 2010
    Location
    2001 VX 1320 -- Ebony
    Posts
    673
    Thanked: 9
    I've never had a file redirect from this site. That would imply it's related to OS or the calling computer, don't you think? FWIW, I've always kept after security too. I still run boot-scans every few months and have seen infections get past the daily/online shield(s). AFAIK, adware can react specifically too each site.
    2001 Ebony VX and 1989 Custom 383 Corvette

  2. #17
    Member Since
    Jan 2015
    Location
    1999 Ebony VX, 0209
    Posts
    257
    Thanked: 10
    True, but DOD says it’s the site as not any of the government computers. They blocked the site because of potential infection, though they didn’t comment if any systems were infected and I know better than to ask.
    --------
    VX Status: Running Great! Build is coming along nicely...

  3. #18
    Member Since
    Jul 2003
    Location
    '01 Ebony #0939
    Posts
    2,140
    Thanked: 5
    Over the last month or so, I've also seen the redirect using a couple of different pieces of hardware which had nothing in common location-wise.

  4. #19
    Member Since
    Mar 2015
    Location
    0616
    Posts
    553
    Thanked: 20
    That's what I'm saying. It's site-side. It's not client-side. I know that's the knee-jerk response anytime someone has an issue...but that's simply not the case here.

  5. #20
    Member Since
    Feb 2010
    Location
    2001 VX 1320 -- Ebony
    Posts
    673
    Thanked: 9
    Quote Originally Posted by Thelgord View Post
    True, but DOD says it’s the site as not any of the government computers. They blocked the site because of potential infection, though they didn’t comment if any systems were infected and I know better than to ask.
    FAKE NEWS! (in DJT's voice)

    LOL

  6. #21
    Member Since
    May 2002
    Location
    2000, Proton Yellow, VX, 0584
    Posts
    2,521
    Thanked: 5
    What OS and browser are you using? I'm trying to recreate your problem.
    Scott / moncha.com

  7. #22
    Member Since
    Jan 2015
    Location
    1999 Ebony VX, 0209
    Posts
    257
    Thanked: 10
    Personal iOS 11 and Safari

  8. #23
    Member Since
    Mar 2015
    Location
    0616
    Posts
    553
    Thanked: 20
    win 10, firefox

  9. #24
    Member Since
    Jan 2006
    Location
    2001, Kaiser Silver, Vehicross, 0219
    Posts
    818
    Thanked: 0
    It has happened at least once on each: Win 10, Chrome, Firefox / Android 7.0, Chrome, default browser / Win 7, Chrome, IE, Firefox / Win XP, Chrome (old company laptop, now in the scrap bin) / Jide Android Box, Chrome / Win 10, Chrome, Edge (brand new out the box) / Chromebook /
    01 VX Kaiser | Love it! Drive it! Mod it! MYVEHICROSS.com | VX-WIKI

    Rancho RS9000X | VXC Shifter Plates | PV2 | Hella Micro DE fogs | Carbon Fiber Hood | AfterShock Skid Plates (front, rear, sides)

  10. #25
    Member Since
    Jan 2015
    Location
    1999 Ebony VX, 0209
    Posts
    257
    Thanked: 10
    After running some tests today, the filestore only comes up when clicking through links such as google or from FB. It hasn’t happened yet when coming to the site from my favorites menu.

  11. #26
    Member Since
    Mar 2015
    Location
    0616
    Posts
    553
    Thanked: 20
    I get it via redirects from subscription emails from this forum. When I click on the link for the thread that has a new post, I get the redirect. I have to click on the link again to get to the actual site.

  12. #27
    Member Since
    Jan 2015
    Location
    1999 Ebony VX, 0209
    Posts
    257
    Thanked: 10
    I have email notifications disabled. However I find using google to search the site more efficient than using the search feature. The filestore comes up, I close the tab, click the link again and it’s fine for 10 or so minutes, then it returns.

  13. #28
    Member Since
    Jan 2006
    Location
    2001, Kaiser Silver, Vehicross, 0219
    Posts
    818
    Thanked: 0
    Happened again, clicking a shared link from facebook.

    vehicrossinfo-myfilestore.jpg

  14. #29
    Member Since
    May 2002
    Location
    2000, Proton Yellow, VX, 0584
    Posts
    2,521
    Thanked: 5
    I'm sorry for the delay in getting the redirect issue addressed. I believe it is solved now. Test it out for me please and let me know if you have problems.

  15. #30
    Member Since
    Mar 2015
    Location
    0616
    Posts
    553
    Thanked: 20
    had it just a minute ago from my email linking here.

Similar Threads

  1. The 'NEW" VX DOT INFO site
    By rowhard in forum VX Talk...
    Replies: 13
    Last Post: 09/29/2016, 11:34 AM
  2. Hello, quick return to info site.
    By thedutchguy in forum VX Talk...
    Replies: 3
    Last Post: 04/19/2014, 12:04 PM
  3. new to vehicross info
    By brent laudicina in forum VX Talk...
    Replies: 8
    Last Post: 02/28/2008, 10:20 AM
  4. Found Vehicross Mention on strange site
    By goffaramma in forum VX Talk...
    Replies: 12
    Last Post: 02/26/2006, 06:48 AM
  5. Interesting Isuzu Info site
    By Anita in forum VX Talk...
    Replies: 7
    Last Post: 02/03/2004, 01:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
$lv_vb_eventforums_eventdetails